ar 

 Invitație

asas 
 ince cscba   incda

 

Academia Română, prin Institutul Național de Cercetări Economice “Costin C. Kirițescu” și Centrul de Studii și Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică “Acad. David Davidescu”, Academia de Științe Agricole și Silvice “Gheorghe Ionescu-Șișești” și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, vă invită să participați la Conferința Științifică Internațională:

“Gestionarea biodiversităţii genetice, prin ameliorarea plantelor cultivate şi aplicarea de tehnologii adecvate”

Locul și data desfășurării evenimentului: Bucureşti, amfiteatrul “Ion Heliade Rădulescu” al Bibliotecii Academiei Române în data de 10 iunie 2022, ora 9.

Modul de susținere hibrid: - în plen: fizic; - postere: fizic/online.

Termene limită: 31 mai 2022 – trimiterea rezumatelor;

                             1 august 2022 – trimiterea lucrărilor în forma extinsă.

Pagina WEB a conferinței: http://biodiv-agr.incda-fundulea.ro

Adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., unde vor fi transmise toate documentele.

Rugăm participanții să respecte datele limită pentru trimiterea materialelor.

Rezumatele vor fi prezentate în limbile română și engleză şi vor fi publicate într-o revistă conference proceeding, iar lucrările în forma extinsă pot fi trimise spre publicare în revistele Romanian Agricultural Research şi Analele INCDA Fundulea.

Romanian Agricultural Research este o revistă indexată în baza de date Thompson Reuter – ISI Web of Science. Menționăm că această revistă nu este conference proceeding. Conferința şi revista sunt două entități distincte. Lucrările selectate şi acceptate pentru acestă revistă vor fi publicate în numarul 40/2023, cu o taxa de publicare redusă cu 50% din valoarea normală.

Analele INCDA Fundulea este o revistă cu cotaţie BDI. Nu există taxă de publicare.

Detalii găsiţi pe adresele https://www.incda-fundulea.ro/rar/instr.html şi https://www.incda-fundulea.ro/anale/recenz.html.

Dr. Ing. Petcu Elena

Director ştiinţific,

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea